Blijf op de hoogte van Limeta

Vlaggenmasten voor Ikea Utrecht

Dinsdag 26 november – Ikea Utrecht is momenteel hard bezig om de vestiging uit te breiden. Deze uitbreiding betekend ook dat er 18 vlaggenmasten inclusief verlichting worden geplaatst. Afgelopen maandag heeft Limeta de eerste 8 masten mogen plaatsen.

In december 2014 zal Ikea Utrecht compleet verbouwd zijn. Naast een nieuwe parkeergarage, een twee zo groot restaurant zal ook de winkel zelf veel groter geworden. Om dit alles ook nieuw elan in het aangezicht te geven zijn er, zoals bij alle vestigingen, weer een aantal grote vlaggenmasten geplaatst.

Totaal zal Limeta 18 anti-diefstal vlaggenmasten plaatsen. De masten zijn gedeeltelijk geplaatst met prefab fundaties en ter plekke gestorte fundaties. Alle fundaties beschikken over de mogelijkheid tot het doorvoeren van bekabeling, omdat Ikea alle vlaggenmasten wil voorzien van de PoleLed extended. Hierdoor zijn de vlaggen op elk moment van de dag zichtbaar.

Ludiek is misschien wel dat op de parkeergarage voetbal vereniging Faja Lobi/KDS gevestigd is. Waarschijnlijk de ‘hoogste’ voetbalclub van Nederland. Ook hier heeft Limeta de vlaggenmasten mogen leveren. Doordat de vlaggenmasten niet op het dak bevestigd mochten worden is er een constructie bedacht waarmee de vlaggenmasten simpel en snel maar op een stevige manier geplaatst konden worden.

Meer informatie over onze vlaggenmasten en de verlichting, klik hier.