Vlaggenmasten

Een vlaggenmast zorgt voor een professionele uitstraling, herkenbaarheid en zichtbaarheid voor potentiële klanten en bezoekers.

U wilt verzekerd zijn van jarenlang zichtbaarheid zonder omkijken? Elke situatie vraagt een andere oplossing. Limeta biedt maatwerkoplossingen voor vlaggen, masten en verlichting. Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op

Weet u al naar welk product uw interesse uitgaat? Wilt u een vlaggenmast kopen? Vul het formulier in, geef uw wensen aan en wij maken voor u een offerte. Binnen 24 uur heeft u deze in uw mailbox.

Advies nodig? Maak een afspraakVraag hier uw offerte aan
 

Elk bedrijf, elke situatie is anders

Vlaggenmasten statisch en roterend. Kiest u voor een mast voor een banier, een vlaggenmast of voor mastverlichting. Limeta zorgt voor een oplossing die past bij uw situatie.

Masten voor banieren

Onze masten voor banieren zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de WindSwinger. Deze door Limeta ontwikkelde vlaggenmast is vervaardigd van conisch aluminium en draait om zijn eigen as. Een banier draait hierdoor nooit om de mast heen, hangt altijd recht en is vanaf alle kanten zichtbaar. Hoe de wind ook staat. De WindSwinger geeft banieren een langere levensduur. U bespaart tot wel 80% op de kosten voor banieren.

Vlaggenmasten

Ook voor vlaggen kan de WindSwinger worden ingezet. Daarnaast leveren wij verschillende klassieke, conische aluminiummasten. Deze zijn ijzersterk en binnen een dag te plaatsen. Desgewenst verzorgt Limeta ook de  vergunningsaanvraag voor u.

Mastverlichting

Wilt u uw vlag, banier, gevel of reclameboodschap uitlichten? Limeta biedt hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Onze duurzame en vandalismebestendige armaturen met energiezuinige LED-verlichting garanderen 24/7 zichtbaarheid.

Vlaggenmasten van Limeta is kiezen voor kwaliteit

Limeta heeft de vlaggenmast opnieuw uitgevonden en voorzien van de modernste materialen en technieken. Bij Limeta vlaggenmasten zit het contragewicht inwendig in de dubbelwandige aluminium mast verwerkt in vergelijking met een goedkope baniermast waar dat dit gewicht onder de vlag hangt en door weersinvloeden de lak van de vlaggenmast kan beschadigen.

In tegenstelling tot een goedkope mast is het wisselen van vlaggen bij Limeta zeer eenvoudig door het hijsbare systeem en is het niet nodig de mast te kantelen om de vlag te wisselen. Limeta heeft dit unieke liersysteem ontwikkeld zodat 1 man in een zeer kort tijdsbestek de vlaggen kan wisselen. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld ten opzichte van een goedkope baniermast.

Door te kiezen voor een vlaggenmast van Limeta ontzorgt u uw medewerkers, realiseert u al binnen 1,5 jaar een besparing op de wisselkosten en is de mogelijkheid dat uw vlaggen er niet netjes bijhangen zeer klein.

Alle voordelen op een rij