Retail

Herkenning, vindbaarheid, de allereerste indruk van uw bedrijf. U bent dagelijks bezig met het optimaliseren van uw merkidentiteit en klantbeleving. Zodat uw zaak voor klanten zichtbaar is. Een vlaggenmast van Limeta helpt u daarbij! Zodat ook potentiële klanten u voortaan 24/7 weten te vinden.

Advies nodig? Maak een afspraakja, ik wil nu meer klanten!
 

Retail Outdoor Signing

Een eerste indruk maak je maar één keer…

Retail, vlaggenmasten voor vlaggen en banieren. Als retailondernemer weet u dat een eerste indruk maar één keer gemaakt kan worden. U doet er alles aan om u van uw beste kant te laten zien. Het is uw specialiteit oog te hebben voor details en klanten welkom te heten.

U bent dagelijks bezig met uw bedrijf en/of merk onder de aandacht te brengen. Vlaggen en banieren heten uw klanten welkom. Maar ze zeggen ook: ‘kom naar onze showroom of winkel’. Een vlaggenmast zorgt voor naamsbekendheid en draagt bij aan een goede uitstraling. Limeta is groot geworden met outdoor signing in de retail. Onze eerste klanten waren retailondernemers die de noodzaak inzagen van outdoor signing. De kennis die wij in decennia hebben opgedaan van het retailvak gaat veel verder dan vlaggen en banieren. Wij weten veel van consumentengedrag in en rondom winkelcentra en op woonboulevards. Limeta heeft diverse onderzoeken geïnitieerd en gebruikt de opgedane kennis bij het bieden van effectieve oplossingen.

Poleled

Retail: van bakker op de hoek tot Ikea

De vlaggenmasten, verlichting en vlaggen van Limeta vindt u overal. In binnen- en buitenland zorgen ze voor 24/7 zichtbaarheid voor uiteenlopende klanten. Op pleinen, bij bouwmarkten, internationale winkelketens en woonboulevards. Sluit u zich aan bij meer dan 500 tevreden klanten?

Ontzorgen; van A tot Z

Limeta beschikt over de juiste kennis om u te ondersteunen op het gebied van outdoor signing. Een goed geplaatste vlaggenmast met de juiste hoogte is namelijk een effectief middel om uw klanten welkom te heten en te attenderen op uw bedrijf. Klanten kunnen u vinden! Vlaggen en vlaggenmasten zorgen voor zichtbaarheid, uniformiteit binnen de franchise formule en vindbaarheid langs aanrijroutes.

Aan het woord: onze klant Formido

“EEN KOSTENBESPARING VAN 40 PROCENT!”

Het pand van bouwmarkt Formido ligt aan een N-weg. Eigenaar Tom Zwanenburg: “Ons doel was om zichtbaar te zijn vanaf de N-weg. Jacqueline denkt mee en zoekt altijd naar de beste oplossing. Zo nodigde ze ons uit om in haar auto mee te rijden naar de N-weg. Zo konden we goed zien welke lengte de vlaggenmasten moesten worden.” Tom Zwanenburg, ook eigenaar: “We zijn ook erg tevreden over de geleverde banieren in de kwaliteit SPUN. De banieren hebben bij ons veel te verduren, ze staan namelijk op een behoorlijk windhoek. Wij wisselen de banieren nu nog maar twee keer per jaar. Dat was altijd vier keer per jaar, voor ons een kostenbesparing van circa 40 procent!”

Retail: de voordelen 

  • Totaaloplossing voor 24/7 zichtbaarheid
  • Een vlag is vaak het eerste klantcontact
  • Versterk uw merkidentiteit
  • Vlaggen of banieren verbeteren uw routing
  • Verhoog uw zichtbaarheid en vindbaarheid
  • Productie in eigen huis, u koopt rechtstreeks bij fabrikant
  • Scherpe tarieven voor meerjarig onderhoud
De verlichte masten zijn in het donker zichtbaar vanaf de snelweg! De anti-diefstalmasten zorgen ervoor dat vlaggen niet worden meegenomen. - Ikea
Alle vlaggen van alle filialen zijn hetzelfde, ook de masten zijn uniform. Dat komt de herkenbaarheid ten goede! - Bertus Jansen, Beter Bed
De banieren zijn altijd zichtbaar. Zo communiceer je je merk pas goed! - Hans Spaans, Bouwmaat