Aluminium of polyester vlaggenmast?

De keuze voor aluminium is duidelijk: onderhoudsarm, sterk, aantrekkelijk om te zien en vooral milieuvriendelijk. Ingezameld aluminium kan verscheidene keren worden omgesmolten zonder kwaliteitsverlies. Dit hergebruik bespaart 90 tot 95% van de energie die nodig is voor de 1e productie van aluminium.
Aluminium heeft een egale wanddikte, bij polyester is dat zeer verschillend. Hierdoor kunnen zeer betrouwbare berekeningen worden uitgevoerd voor plaatsing onder zware omstandigheden (grote hoogte, extreme windbelasting etc.) Polyester heeft, door het productieproces altijd een lasnaad terwijl aluminium conische masten naadloos ‘getrokken’ worden.

Anti-diefstal of basis vlaggenmast?

De anti-diefstal vlaggenmast heeft als voordeel dat je altijd een sleutel nodig hebt om de vlag te strijken of te hijsen. Vandalisme bestendig dus. Omdat het koord aan de binnenzijde van de mast loopt, heeft u ook geen last van het klapperen van het koord. Bij de basismast loopt het koord aan de buitenzijde van de mast.

Banier of vlag?

Indien u een naam of een boodschap uit wilt dragen hebben banieren het voordeel dat ze altijd goed leesbaar zijn. Wind of geen wind.

Hoe groot moet mijn vlag zijn?

Meer informatie?

Bij Limeta kiest u zelf hoe u uw producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Komt u er niet uit? Of heeft u advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587650

E-mailadres:
info@limeta.nl