Automotive

Wilt u 24/7 zichtbaar zijn met uw automerk en showroom? Zodat uw klanten dag én nacht uw boodschap kunnen zien? Ook vanaf de doorgaande weg? Een goed geplaatste vlaggenmast met verlichting is de juiste oplossing!

Advies nodig? Maak een afspraakStel uw mast nu samen
 

AUTOMOTIVE: DAG EN NACHT AANDACHT VOOR UW AUTOMERK

Als er een branche is waarbij zichtbaarheid vanaf doorgaande wegen essentieel is, dan is het de automotive-branche. Een automerk moet worden geprofileerd en 24/7 zichtbaar zijn vanaf doorgaande wegen. Dag én nacht. U bent dagelijks bezig met het aantrekken van bezoekers naar uw showroom, garagebedrijf of merkdealer. Bovendien wilt u geen omkijken hebben naar uw outdoor signing en tijd én kosten besparen; het verwisselen van een vlag of banier moet eenvoudig zijn.

Limeta beschikt over de kennis en ervaring om u te ondersteunen op het gebied van outdoor signing. Een goed geplaatste vlaggenmast met verlichting en de juiste hoogte is een effectief middel om uw klanten welkom te heten en te attenderen op uw automerk. Potentiële klanten kunnen u gemakkelijk vinden! Vlaggenmasten met vlaggen en banieren zorgen voor zichtbaarheid en vindbaarheid langs doorgaande wegen en aanrijroutes.

LIMETA MASTEN ZIJN DAG EN NACHT ZICHTBAAR EN KOSTENBESPAREND!

Limeta is marktleider én producent van innovatieve, kwalitatief, hoogstaande vlaggenmasten, zoals de Windswinger Pro. Deze mast met hijsbare uithouder draait mee met de wind; de vlag wikkelt niet om de mast heen. Tachtig procent van de onze klanten verwisselt slechts drie tot vier keer per jaar de vlaggen. Door de eenvoudige bediening van de Windswinger Pro hoeft u de mast niet te kantelen om vlaggen te verwisselen. Tevens heeft Limeta geluidsarme masten, anti-diefstalmasten én verlichte masten, zodat ook in het donker uw merk de aandacht krijgt dat het verdient!

AAN HET WOORD, ONZE KLANT AUTOUNIT

“DE LIMETA-MAST IS DE ROLLS ROYCE ONDER DE VLAGGENMASTEN”

Uw voordelen 

  • Totaaloplossing voor 24/7 zichtbaarheid
  • De vlag is vaak het eerste contact met uw klant
  • Merkidentiteit versterken
  • Eenvoudige wissel van de vlaggen
  • Productie in eigen huis, u koopt rechtstreeks bij fabrikant
  • 20 jaar garantie met GarantiePLUS
'Limeta heeft verstand van masten, maar begrijpt ook de autobranche.' - David van der Moosdijk, BMW Hans Severs