DE JUISTE VLAGGENMAST VOOR DE BOUW…

Het begint bij de wens van uw opdrachtgever die op zoek is naar een oplossing voor zichtbaarheid, herkenning of outdoor signing. Hij wil daarvoor een of meer vlaggen voor de deur. Daar heeft u een mast voor nodig. Maar welke vlaggenmast is het meest geschikt voor de eisen van de opdrachtgever?

Wij denken samen met u na over onder andere de juiste kwaliteit vlaggenmast, de plaatsing en positie van de masten, de gewenste zichtbaarheid en mogelijk elektriciteit voor de mastverlichting. Wij werken met prefab betonfundaties en doen 80 procent van de plaatsingen van vlaggenmasten in eigen beheer. Limeta heeft de kennis en expertise om u bij het bestek en/of offertetraject te ondersteunen.

Vlaggen en banieren

Wanneer u uw opdrachtgever op de mogelijkheden van vlaggenmasten wijst, wilt u ook zeker zijn van mooie en degelijke vlaggen. Wij helpen u graag om daarbij oog te houden voor detail en een goed advies uit te brengen. Limeta biedt de keuze uit vlaggen of banieren.

Goedkoop is duurkoop

Zeker bij een vlaggenmast is goedkoop vaak duurkoop. Een budgetoplossing is niet altijd de juiste keus. Op lange termijn zullen de onderhoudskosten voor uw klant hoger zijn. Maak de juiste keuze voor uw opdrachtgever en ga voor kwaliteit.