Onze diensten

Plaatsing, onderhoud, reparatie, inventarisatie, advies & begeleiding, wij nemen dit met plezier uit handen. U bent verzekerd van een persoonlijke aanpak, garanties en onbezorgd proces zodat u kunt profiteren van jarenlange zichtbaarheid zonder omkijken. We gaan voor de meest kostenefficiënte oplossing en u heeft één aanspreekpunt. Ook kunt u vlaggenmasten huren? Hoe dat werkt? We vertellen u graag onze mogelijkheden.

Meer informatie?

Bij Limeta kiest u zelf hoe u uw producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Komt u er niet uit? Of heeft u advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587650

E-mailadres:
info@limeta.nl

Diensten | Professionele plaatsing

Een van diensten van Limeta is het plaatsen van vlaggenmasten en monteren van outdoor signing. Een professionele technische buitendienst verzorgt snel en deskundig de plaatsing en montage. Hieronder verstaan we het ingraven van funderingen maar ook gevelmontage en plaatsing met chemische ankers.

Vijf jaar garantie

Als enige in de markt geven wij 5 jaar garantie op de plaatsing. Waarom? Omdat we zeker weten dat de kwaliteit van de mast en de kennis van de mensen zo hoog is dat uw mast veilig en recht blijft staan. Veiligheid en kwaliteit gegarandeerd dus!

Het gemak van prefab vlaggenmasten

De plaatsing realiseren wij middels onze prefabplaatsingsmethode. De kant-en-klare constructie wordt direct in de grond geplaatst, waardoor de fase van het storten van beton in het werk wordt overgeslagen. Dit betekent dat niet meer gewacht hoeft te worden tot het beton gehard is, maar dat de vlaggenmast direct geplaatst kan worden, zodat dezelfde dag uw reclamebanier al vrolijk in de wind wappert.

Vlaggenmasten eenvoudig zelf plaatsen

Voor het geval dat u zelf wilt plaatsen worden uitgebreide plaatsings- en bedieningsvoorschriften van de Windswinger en de Windswinger Pro meegeleverd met de masten. Wilt u deze van tevoren al in bezit hebben dan sturen wij u deze natuurlijk zo spoedig mogelijk toe.

Limeta onderhoudsplan

De voordelen:

– Altijd representatieve uitstraling
– Gemak
– Minder kans op grote reparaties
– Extra garantie

In ons onderhoudsplan zorgen wij voor onderhoud en het schoonmaken van de vlaggenmast en het wisselen van de vlag. Afhankelijk het onderhoudsplan krijgt u bovendien tot 2 jaar extra garantie op vlaggenmast onderdelen. Meer weten? Vraag een onderhoudsplan aan!

Tijdelijk een vlaggenmast huren?

verhuur vlaggenmastHandig en voordelig een vlaggenmast huren?

De verhuur van masten voor vlaggen of banieren! Ideaal voor openingen en speciale evenementen zijn de huurmasten van Limeta. Met een opening of evenement wilt u korte tijd knallen en publiek trekken. Wij verhuren masten voor een week, een maand of langer. U heeft nergens omkijken naar! Als u wilt, brengen en plaatsen wij de masten en halen wij deze na de huurperiode weer bij u op. Uw vlaggen en banieren hangen wij meteen even voor u op.

Meer weten over vlaggenmast verhuur?

Neem contact met ons op om de de verhuurmogelijkheden te bespreken. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reparatie

reparatie vlaggemastReparatie van vlaggenmasten

Een vlaggenmast heeft veel te verduren. Er kan sprake zijn van schade door storm of vandalisme. Wat de oorzaak ook is, wij kunnen zorgen voor vlotte reparatie.