beachvlaggen-honda

BEACHFLAGS: OUTDOORSIGNING OP OOGHOOGTE

Beachflags zijn bij uitstek geschikt om de outdoorsigning, de vlaggen en banieren kracht bij te zetten. Uw boodschap is dan ook nadrukkelijk op de grond aanwezig. Op die manier leidt u uw bezoeker van een afstand, maar ook van dichtbij naar uw locatie. Ideaal voor strandtenten, horecagelegenheden, op woonboulevards, bij showrooms, drukbezochte congressen, benzinestations en winkelstraten.

De doeken zijn eenvoudig te verwisselen bij tijdelijke acties. Ook levert Limeta handige en trendy accessoires en frames voor een solide bevestiging van uw beachvlag, binnen- en buiten. Een beachflag met eigen ontwerp doet het goed in een stand of ontvangstruimte.

WELK FORMAAT BEACHFLAG MOET IK BESTELLEN?

Uw boodschap moet goed zichtbaar zijn. Daarom helpt Limeta u graag. Iedere situatie is anders en vraagt om advies op maat.

  • Small:      195cm (frame), doekmaat 155x70cm
  • Medium:  290cm (frame), doekmaat 250x70cm
  • Large:      400cm (frame), doekmaat 360x70cm

WAT HEEFT LIMETA NODIG OM EEN PRIJS TE BEREKENEN?

Om de prijs te kunnen berekenen voor een vlag met eigen opdruk heeft Limeta de afmetingen, aantal vlaggen en aantal kleuren van u nodig. Op basis van die informatie maken we graag een passend voorstel voor u.

Meer informatie?

Bij Limeta kiest u zelf hoe u uw producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Komt u er niet uit? Of heeft u advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587650

E-mailadres:
info@limeta.nl