Reclamebureaus

Een eerste indruk maak je maar één keer. Dat weet u als geen ander. Uw klanten vragen hulp bij het vergroten van hun zichtbaarheid. Een vlag is een echte publiekstrekker en zorgt voor herkenning. De combinatie van kleur en beweging trekt zeker de aandacht.

 

Advies nodig? Maak een afspraakStel uw mast meteen samen
 

Optimale mix voor outdoor signing

Uw klant heeft een nieuw ontwerp of huisstijl en wil dit terugzien in zijn outdoor signing. Limeta werkt veel samen met reclamebureaus waarbij wij dit vertalen in een optimale mix van outdoor signing. Naast onze vlaggenmasten en vlaggen, leveren wij ook bedrukte banners, beachflags en verlichtingsmogelijkheden.

24/7 zichtbaar en ontzorgen van a tot z

Voor uw opdrachtgever zoekt u naar een oplossing voor 24/7 zichtbaarheid van zijn merk of boodschap. Ook in het donker! Limeta ontwikkelde hiervoor speciale verlichting zodat de signing dag en nacht zichtbaar is. Wij nemen voor u het gehele traject uit handen; de vergunningsaanvraag, de plaatsing van de masten en het onderhoud zoals vlaggenwissels.

kostenbesparing

Limeta is marktleider én producent van innovatieve, kwalitatief hoogstaande vlaggenmasten, zoals de Windswinger Pro. Deze mast met hijsbare uithouder draait mee met de wind; de vlag wikkelt niet om de mast heen. Want niemand is gecharmeerd van kapot gewaaide vlaggen. Bijkomend voordeel? U bespaart kosten voor de klant; de levensduur van vlaggen en banieren is vele malen langer. Tevens heeft Limeta geluidsarme masten, antidiefstalmasten én verlichte masten, zodat ook in het donker de boodschap de aandacht krijgt dat het verdient! Bekijk HIER de brochure waarom u kunt besparen met een vlaggenmast van Limeta.

Een goed advies

Garandeer uw klant van een goede eerste indruk met de aanblik van een trots wapperende vlag. Ondersteuning nodig voor een goed advies? Wij helpen u graag. Vraagt uw klant om een impressie? Op basis van een aangeleverd design ontvangt u van ons een impressie hoe de vlaggen eruit komen te zien. Klik HIER voor de aanleverspecificaties. Wij bieden de mogelijkheden van zeefdruk tot full color druk en geven advies welk doek te gebruiken voor een optimale levensduur van de vlaggen.

Wilt u partner van Limeta worden? Neem dan CONTACT met ons op en wij zullen u informeren over de mogelijkheden en wederverkoopprijzen.

Uw voordelen 

  • Totaaloplossing voor 24/7 zichtbaarheid
  • De vlag is vaak het eerste klantcontact
  • Versterk de merkindentiteit voor uw klant
  • Zichtbaarheid en vindbaarheid verbeteren
  • Productie in eigen huis, u koopt rechtstreeks bij fabrikant
  • Vraag ons naar de speciale condities voor wederverkopers