OUTDOOR SIGNING, ER KOMT VEEL KIJKEN BIJ HET SELECTEREN VAN DE JUISTE VLAGGENMAST…

U bent gespecialiseerd in signing. Als signmaker verwachten uw opdrachtgevers dat u het beste advies geeft. De vlaggenmasten van Limeta zijn van hoge kwaliteit en onderhoudsarm. Het wisselen van de vlaggen kan eenvoudig door het interne hijssysteem. Doordat de masten op een draaibare voet zijn geplaatst gaan de vlaggen bij een Limeta mast langer mee.

Limeta innoveert al jaren haar vlaggenmasten en luistert naar de behoeftes van klanten. Daarom ontwikkelde wij verlichting voor vlaggenmasten. De verlichte vlaggenmasten zijn een aanvulling op de bestaande sign mogelijkheden en zorgen voor 24/7 zichtbaarheid.

DAG EN NACHT ZICHTBAAR EN VAN HOGE KWALITEIT

Limeta is marktleider én producent van innovatieve, kwalitatief hoogstaande vlaggenmasten, zoals de Windswinger Pro. Deze mast met hijsbare uithouder draait mee met de wind; de vlag wikkelt niet om de mast heen. Bijkomend voordeel? U bespaart kosten; de levensduur van vlaggen en banieren is vele malen langer. Tevens heeft Limeta geluidsarme masten, anti-diefstalmasten én verlichte masten, zodat ook in het donker de vlaggenmasten zichtbaar zijn.

Wilt u signpartner van Limeta worden? Neem dan CONTACT met ons op en wij zullen u informeren over de mogelijkheden en condities voor wederverkopers.

Uw voordelen 

  • Totaaloplossing voor 24/7 zichtbaarheid
  • De vlag is vaak het eerste klantcontact
  • Versterk de merkindentiteit voor uw klant
  • Zichtbaarheid en vindbaarheid verbeteren
  • Productie in eigen huis, u koopt rechtstreeks bij fabrikant