Aluminium vlaggenmast met verlichting

Aluminium vlaggenmast met verlichting

De conische aluminium vlaggenmast in combinatie met de Poleled mastverlichting zorgt voor 24/7 zichtbaarheid van uw boodschap!  De basis aluminium vlaggenmast van Limeta is sterk en duurzaam en uitermate geschikt voor traditionele vlaggen.

De Poleled vlaggenmast verlichting wordt direct onder de vlag in de mast aangebracht. Door zuinige LEDs wordt de vlag verlicht. Een duurzame manier om ook uw boodschap op donkere momenten zichtbaar te laten zijn. Deze vlaggenmast is ook uitvoerbaar met anti-diefstal systeem en eenvoudige draaitop met banierhouder. De klassieke mast loopt taps toe naar boven, de zogenaamde conische vorm. De onderkant van de mast is breder dan de bovenkant van de vlaggenmast.

Wilt u vlaggen tijdens feestdagen? Met een basismast van Limeta kunt u heel eenvoudig bijvoorbeeld een landenvlag hijsen. Bovendien is de mast ook geschikt voor bedrukte reclamevlaggen.

Aluminium vlaggenmast met verlichting 2

Materiaal

Vervaardigd van duurzaam en recyclebaar aluminium.

Uitvoering

witgepoedercoate (RAL 9010) of geanodiseerd uit voorraad
op aanvraag in afwijkende kleuren leverbaar

Productdetails

  • Uitgevoerd met een zwarte of oranje platte aluminium knop
  • Inclusief koord, koordgeleider en kikker om het koord te zekeren
  • Keuze uit 5 verschillende mogelijkheden tot plaatsing

Aanvullende mogelijkheden

Als u straks een mooie mast heeft uitgekozen dan is de mast niet af zonder wapperende vlag of mooie banier.

Met de PoleLed verlichtingsunit kunt u de vlaggen en banieren op een unieke wijze, in een cirkel rondom de mast, aan lichten door het plaatsen van een duurzaam en energiezuinig systeem.

 

Meer informatie?

Bij Limeta kiest u zelf hoe u uw producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Komt u er niet uit? Of heeft u advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 - 587650

E-mailadres:
info@limeta.nl

Voordelen

  • 24/7 zichtbaar
  • Stormsterk door conische vorm
  • Eenvoudig in de bediening
  • Onderhoudsarm

Limeta levert deze aluminium vlaggenmast met vlaggenmast verlichting al vanaf € 704,-. De exacte prijs is afhankelijk van uw wensen qua hoogte, montage en onderhoud.

v.a. € 708,-