Investeren in aantrekkingskracht

Het kopen van een Limeta-vlaggenmast is investeren in uitstraling, naamsbekendheid en aantrekkingskracht, maar ook in een duurzaam product. We bieden lange-termijn-oplossingen. Limeta produceert, vraagt de benodigde vergunningen aan, plaatst en onderhoudt.

Wenst u mastverlichting, ook die leggen we vakkundig aan. Bij Limeta bent u verzekert van een persoonlijke aanpak en onbezorgd proces. Altijd! U krijgt tien jaar garantie en bent verzekerd van jarenlange zichtbaarheid zonder omkijken. Uw besparing op kosten voor controle, onderhoud en reparatie is aanzienlijk.

Uw voordelen

  • Totaaloplossing van A tot Z
  • Altijd persoonlijk advies en een onbezorgd proces
  • Limeta produceert zelf. U koopt direct bij de fabrikant
  • Vergunningsaanvraag, snelle plaatsing en onderhoud

Blijvend innoveren is een keuze

Innovatie is bij Limeta geen noodzakelijk kwaad maar een continu proces waaraan aandacht wordt besteed. Een ‘way of life’ die we ons de afgelopen decennia volledig eigen hebben gemaakt.

Uniek op de markt, de roterende vlaggenmast

Limeta is de bedenker van de WindSwinger, een hoogwaardige roterende vlaggenmast die maximale zichtbaarheid garandeert en kapotwaaiende vlaggen voorkomt. Met deze innovatie ontwikkeling heeft Limeta haar deskundigheid en vakkennis in één keer aangetoond. Tal van bedrijven ondervinden inmiddels de lange-termijn-voordelen van onze roterende vlaggenmasten.

Energiezuinige mastverlichting

Optimale zichtbaarheid van uw vlaggen ook na zonsondergang, werkt mee aan uw herkenning en naamsbekendheid. Limeta heeft energiezuinige mastverlichting ontwikkeld die op slimme wijze aan een mast wordt gemonteerd.

Waarom Limeta?

Limeta biedt een totaaloplossing. Van A tot Z, van vlaggenmasten inclusief verlichting tot vlaggen en banieren. Van persoonlijk advies op locatie tot hulp bij een vergunningsaanvraag. Van een perfecte plaatsing tot meerjarig onderhoud. Limeta ontzorgt u en staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Uw voordelen:

  • Totaaloplossing voor 24/7 zichtbaarheid
  • Persoonlijk advies op locatie met demonstratiemodellen
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Kennis van constructies, techniek en materialen
  • Productie in eigen huis, u koopt rechtstreeks bij fabrikant
  • Scherpe tarieven voor meerjarig onderhoud

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Limeta levert al jaren haar maatschappelijke bijdrage op een aantal fronten. Zo worden onze vlaggenmasten klimaat neutraal geproduceerd en zijn onze masten recyclebaar. Sinds jaar en dag dragen wij ons steentje bij op sociaal vlak door het inzetten van personeel, werkzaam bij de sociale werkplaats. Wij geloven in SROI (Social Return of Investment). Op deze manier helpt Limeta hen werkervaring op te doen en deel te nemen aan de maatschappij.

Social Return on Investment (SROI)

Limeta gelooft in Social Return on Investment (SROI). Al meer dan 45 jaar werken we samen met PAUW voor de montage van vlaggenmasten. Op deze manier helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op te doen en deel te nemen aan de maatschappij.

Wiliam werkt al twintig jaar bij PAUW en vertelt: ‘Het werk is heel gevarieerd, daarom vind ik het heel leuk om te doen. De montage van een mast bestaat uit verschillende handelingen: frezen, gaten boren en de rails monteren. De lengte van de masten is ook elke keer anders. Die kunnen variëren van 6 tot 12 meter hoog. En we hebben ook wel eens masten gehad van 20 meter.

Kortom: elke mast is weer anders, het is echt maatwerk! Het is daarom belangrijk dat we zorgvuldig en precies werken. De gaten moeten op de millimeter nauwkeurig geboord zijn, anders past de constructie niet. Daarom controleren we ook goed voordat een mast de deur uitgaat. Ik hoop dat ik dit werk nog lang kan blijven doen!’