Hospitality-Beachclubs

Hospitality-Beachclubs: uw gast voelt zich thuis. Of het nu gaat om een hotel, beachclub, congrescentrum, of evenement; u zorgt altijd voor een warm welkom. Limeta’s vlaggenmasten zorgen voor 24/7 zichtbaarheid zodat óók u goed gevonden wordt.

Advies nodig? Maak een afspraakMeteen offerte aanvragen?
 

VLAGGEN EN BANIEREN: PUBLIEKSTREKKERS VOOR HOSPITALITY-BEACHCLUBS

Limeta heeft passende oplossingen voor hosapitality-beachclubs. Dagelijks bent u bezig om uw Hotellocatie onder de aandacht te brengen. U wilt dag én nacht gastvrijheid uitstralen. De juiste vlaggenmast met banier of vlag is een effectief middel om uw gasten welkom te heten en te attenderen op uw beachclub, uw hotel, restaurant, congrescentrum of evenementenlocatie. Limeta beschikt over de kennis en ervaqring om u te ondersteunen op het gebied van outdoor signing. Vlaggen en vlaggenmasten zorgen voor zichtbaarheid, uitstraling en vindbaarheid langs aanrijroutes.

HOSPITALITY-BEACHCLUBS: DAG EN NACHT ZICHTBAAR EN GELUIDSARM

Wilt u ook op donkere momenten zichtbaar zijn? Met vlaggenmastverlichting creëert u een prachtige gastvrije entree. Bovendien bent u herkenbaar langs doorgaande wegen en zien klanten dat u 365 dagen per jaar geopend bent.

Voor horecazaken zoals beachclubs telt de wind ook mee. U wilt dat uw vlaggen bij hardere wind heel blijven? En dat de vlaggenmast niet beschadigd raakt? Kies voor sterke masten en kwalitatief hoogstaande vlag- of banierdoek. Limeta is marktleider én producent van innovatieve, kwalitatief hoogstaande vlaggenmasten, zoals de Windswinger Pro. Deze mast met hijsbare uithouder draait mee met de wind; de vlag wikkelt niet om de mast heen. Bijkomend voordeel? U bespaart kosten; de levensduur van vlaggen en banieren is vele malen langer. Limeta heeft geluidsarme masten. Hiermee heeft u (en uw gast!) geen last van hinderlijk tikkende gewichten tegen de mast.

AAN HET WOORD: ONZE KLANT FLETCHER HOTELS

“DE VERLICHTE MAST MAAKT HET ECHT HELEMAAL AF. WIJ VALLEN NU NOG MEER OP!”

Fletcher Hotel Amsterdam is een gloednieuw futuristisch designhotel, een unieke bestemming in Amsterdam. Het hotel ligt aan de A2 en A9. Naast de al opvallende architectuur van het hotel, valt het nu extra op door de vlaggenmast met verlichting bovenop het dak. Een goed voorbeeld van attentiewaarde verhogende outdoor signing. Het hotel met enorme vlag op het dak is een baken aan de A2 geworden.

Wij geven advies aan:

  • Hotels
  • Restaurants
  • Beachclubs
  • Congrescentra
  • Evenementenorganisaties
Opvallen doen wij al, maar de vlaggenmast met verlichting op het dak doet nog meer voor onze herkenbaarheid en zichtbaarheid. Wat ons betreft de perfecte manier van outdoor signing! - Danny van Gompel, Fletcher Hotel Amsterdam
We stralen gastvrijheid uit op de aanlooproute naar ons hotel en we zijn zichtbaar op de hele boulevard! - Jacco van Duin, architect Hotel van Oranje