Gemeente & Landschaparchitecten

Citymarketing is essentieel voor de profilering van uw gemeente. Als gemeente is de wens bezoekers prettig welkom te heten. Daarnaast kan de gemeente vlaggenmasten met banieren inzetten om de festiviteiten en evenementen onder de aandacht te brengen.

 

Advies nodig? Maak een afspraakMeteen offerte aanvragen?
 

VLAGGEN EN BANIEREN: EEN WARM WELKOM

Gemeente-landschapsarchitect! Als gemeente, provincie of landschapsarchitect wilt u bezoekers graag welkom heten. Citymarketing is essentieel om u te profileren en de concurrentie met omliggende gemeenten aan te gaan. Hang de vlag uit; verbeter het vestigingsklimaat voor bedrijven en inwoners. Maak u zichtbaar voor winkelend publiek, dagjesmensen en andere bezoekers. Met vlaggenmasten laat u aan iedereen weten dat uw gemeente de moeite waard is.

Limeta beschikt over de juiste kennis om u te ondersteunen op het gebied van citymarketing en in het bijzonder van outdoor signing. Een goed geplaatste vlaggenmast van de juiste hoogte is namelijk een effectief middel om bezoekers te attenderen op uw boodschap.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Limeta levert al jaren haar maatschappelijke bijdrage op een aantal fronten. Zo worden onze vlaggenmasten klimaat neutraal geproduceerd en zijn onze masten recyclebaar.
Sinds jaar en dag dragen wij ons steentje bij op sociaal vlak door het inzetten van personeel, werkzaam bij de sociale werkplaats. Wij geloven in SROI (Social Return of Investment). Op deze manier helpt Limeta hen werkervaring op te doen en deel te nemen aan de maatschappij.

DUURZAAM, GELUIDSARM EN VAN HOGE KWALITEIT

Limeta is marktleider én producent van innovatieve, kwalitatief hoogstaande vlaggenmasten, zoals de Windswinger Pro. Deze mast met hijsbare uithouder draait mee met de wind; de vlag wikkelt niet om de mast heen. Bijkomend voordeel? U bespaart kosten; de levensduur van vlaggen en banieren is vele malen langer. Tevens heeft Limeta geluidsarme masten, anti-diefstalmasten én verlichte masten, zodat ook in het donker uw gemeente of evenement de aandacht krijgt dat het verdient!

AAN HET WOORD, ONZE KLANT GEMEENTE LISSE

“WIJ LATEN NU AAN IEDEREEN ZIEN: VAN HARTE WELKOM IN LISSE”

Wij leveren advies aan:

  • Gemeenten
  • Provincies
  • Landschapsarchitecten
  • Overheid
De vlaggenmasten met banieren zijn een essentieel onderdeel van onze citymarketing. Zo blijven we de concurrentie voor! - Wethouder Ad van Zelst, gemeente Lisse