Vervaardigd door mensen met beperking

Al meer dan 45 jaar werken we samen met PAUW bedrijven voor de montage van onze vlaggenmasten. Zo doen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op en nemen deel aan de maatschappij.

Nauwkeurig maatwerk
De montage van een mast bestaat uit verschillende handelingen: frezen, gaten boren en de rails monteren. De lengte van de masten kunnen variëren van 6 tot 12 meter of zelfs 19 meter hoog. Kortom: elke mast is anders, het is maatwerk. Het is daarom belangrijk dat er zorgvuldig en precies wordt gewerkt. De gaten moeten op de milimeter nauwkeurig geboord zijn, anders past de constructie niet. Daarom controleren ze bij Pauw ook goed voordat een mast de deur uitgaat. Ons streven is om zoveel mogelijk mensen met een beperking aan het werk te krijgen.

Sponsoring SWGN
De SWGN is met de hulp van diverse Nederlandse bedrijven in 1993 opgericht. De stichting heeft als doel; het organiseren van van projecten die het geestelijk en maatschappelijk welzijn bevorderen van mensen met een verstandelijke e/o lichamelijke beperking.

Het project ‘Maak de droom waar’ van SWGN, stelt jaarlijks honderden jongeren en volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking in staat om drie dagen Disneyland Parijs te bezoeken. Ook voorziet het project in het organiseren van een Sinterklaasfeest en een jaarlijks Muziekfestival voor 12.000 mensen met een beperking.