Ontwerp & Vastgoed

Denkt u in de ontwerpfase van een gebouw al na over de plaats, de hoogte en de uitvoering van een vlaggenmast? Zodat het past bij de uitstraling van het gebouw? Limeta denkt graag alvast met u mee.

Advies nodig? Maak een afspraakStel uw mast meteen samen
 

VLAGGENMAST ALS TOEGEVOEGDE WAARDE BIJ UW ONTWERP

Het ontwerp van een gebouw! Bij het ontwerpen van een gebouw denkt u misschien niet meteen aan vlaggenmasten. Toch is het al tijdens de ontwerpfase van belang dat u nadenkt over de plaats van een mast. Ook de hoogte en de uitvoering zijn van belang. Wanneer u al in bestekteksten vastlegt wat de kwaliteitseisen, de plaats, de hoogte, de materiaal en de uitvoering moeten zijn, biedt de mast toegevoegde waarde aan het pand. Wordt de mast in een later stadium pas geplaatst, dan bestaat de kans dat de mast wel eens een esthetisch storend element zou kunnen zijn ten opzichte van de architectonisch gewenste uitstraling van het pand.

Download HIER onze bestektekst betreffende Limeta vlaggenmasten.

GELUIDSARM, DUURZAAM EN VAN HOGE KWALITEIT

Limeta is marktleider én producent van innovatieve, kwalitatief hoogstaande vlaggenmasten, zoals de Windswinger Pro. Deze mast met hijsbare uithouder draait mee met de wind; de vlag wikkelt niet om de mast heen. Bijkomend voordeel? U bespaart kosten; de levensduur van vlaggen en banieren is vele malen langer. Daarnaast kunnen wij alle zorg uit handen nemen voor het onderhoud middels een onderhoudscontract.

Tevens produceert Limeta geluidsarme masten, anti-diefstalmasten én verlichte masten, zodat ook in het donker uw pand de aandacht krijgt dat het verdient!

aan het woord, onze klant De Raad Vastgoed

“ONDANKS DAT HET HIER ALTIJD STORMT, IS ER NOG NOOIT EEN MAST OMLAAG GEKOMEN”

De Raad Vastgoed heeft op een locatie in Bodegraven al meer dan tien jaar masten staan. Adjunct-directeur Huibert Kralt: ““Wij hebben voor Limeta gekozen omdat ze bewezen hebben goede producten te leveren. De masten zijn ongeveer 10 meter. Ondanks dat het hier altijd stormt, is er nog nooit 1 omlaag gekomen. Bij de uitbreiding was Limeta een voor de hand liggende keuze. Ze hebben hun nieuwe product geleverd: verlichting rond de masten. Zo is onze locatie 24/7 zichtbaar. Wij denken dat we hiermee een prima eyecatcher hebben voor onze locatie.”

Wij leveren advies aan:

  • Architecten
  • Reclamebureau’s
  • Landschapsarchitecten
  • Tuinarchitecten