Blijf op de hoogte van Limeta

Limeta Vlaggenmasten trotse winnaar Sterkste Schakel 2015

Over Limeta

Sinds vrijdagavond 20 maart mag Limeta Vlaggenmasten uit Bodegraven zich de Sterkste  Schakel van de Rijnstreek noemen. In een bomvol Hotel Huis ter Duin ontving eigenaresse Jacqueline van der Weijden de prestigieuze prijs voor klantgerichtheid, service en flexibiliteit. Ook MVO werd door de jury zeer belangrijk geacht. Doordat Limeta al 45 jaar samenwerkt met de sociale werkplaats in IJsselstein scoorde de vlaggenmast producent ook hier veel punten mee.

De feestelijke prijs uitreiking van de Sterkste Schakel 2015 kunt u via onderstaand filmpje terugkijken. Met als hoogtepunt; Limeta als overall winnaar!

Limeta, Koppositie in vlaggenmasten en vlaggen

Limeta is een toonaangevend bedrijf op het gebied van masten en vlaggen. Daar zijn we best trots op, want die koppositie hebben we niet voor niets. Wie denkt dat een vlag een vlag is en een mast een mast heeft het mis. Limeta produceert al meer dan 65 jaar vlaggenmasten van duurzaam en recyclebaar aluminium en levert een klant maatwerk. Want de mogelijkheden voor vlaggen en masten zijn legio. Limeta denkt graag mee met klanten en door de eigen productielijn kan zij altijd maatwerk leveren.

De nieuwste innovatie van het Bodegraafse bedrijf is een unieke vlaggenmastverlichting. Deze verlichting zorgt voor 24/7 zichtbaarheid van vlaggen en banieren. Ook altijd uw reclame-uiting verlicht? Verlichting.