Blijf op de hoogte van Limeta

Limeta levert vlaggenmasten Vlaggenplein Suriname

Vlaggenmast-voor-vlaggen

Limeta heeft meegewerkt aan de herinrichting van het Onafhankelijkheidsplein in Parimaribo (Suriname). De officiële ingebruikname van het plein was op 25 februari. Op het vlaggenplein staan nu 38 vlaggenmasten, type Windswinger Pro.

Ook als je via de Zanderij (het vliegveld) van Parimaribo het land in komt, zullen de vlaggenmasten u niet ontgaan. Ook hier heeft Limeta een 30 tal vlaggenmasten geleverd welke voorzien zijn van verlichting zodat ook ’s avonds de landenvlaggen goed zichtbaar zijn.

In een video legt Roy Sahit (supervisor project vlaggenplein) helder en duidelijk de voordelen van de Windswinger Pro uit. Bekijk de video.

Nieuwsbericht

Het nieuwe Vlaggenplein is zover om zaterdagochtend overgedragen te worden aan het kabinet van de president. Vandaag heeft het Nationaal Leger een generale repetitie gehouden. 29 vlaggen werden gehesen voor een korte tijd. Daarna zijn de vlaggen weer neergehaald. Morgen zullen ze officieel wapperen.

Robby Sahit, belast met de directievoering van het project, zegt aan Starnieuws dat de vlaggenmasten zijn beveiligd. De masten roteren, waardoor de vlaggen niet zullen blijven vastzitten. De touwen zijn eveneens in de mast verwerkt. De masten zijn voorzien van een slot.

De vlaggen die permanent zullen wapperen, zijn de Surinaamse, de landen die ambassades hebben in Suriname, de Caricom-lidlanden en de organisaties waar Suriname lid van is, zoals de Verenigde Naties. Wanneer een staatshoofd op bezoek is, zal ook de vlag van dat land worden gehesen. Dat zal morgen het geval zijn met de vlag van Equatoriaal-Guinea. Op het vlaggenplein staan er 38 masten. De officiële ingebruikname van het Vlaggenplein vindt om zeven uur zaterdagochtend plaats.

Bron: starnieuws

Ook op zoek naar nieuwe vlaggenmasten?

De experts van Limeta laten u graag de voordelen van de Windswinger Pro in de praktijk zien.

Bel 0172 – 61 39 59 of neem contact op.