Blijf op de hoogte van Limeta

Limeta klantendag

Donderdag 28 november – Afgelopen donderdag 21 november vond de jaarlijkse klantendag van Limeta plaats. Op deze middag en avond hebben we door middel van een wijnproeverij en lekkere hapjes, verzorgd door De Mol Drankenspecialist en De Heeren van Driebergen, onze klanten bedankt voor hen vertrouwen in Limeta.

We vonden het weer hoog tijd om onze vaste relaties te bedanken voor de jarenlange samenwerking. Dit jaar hebben we door middel van een wijnproeverij en mooie bijpassende gerechten een heerlijke avond beleeft.

Naast de culinaire verwennerij hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze nieuwste noviteit te introduceren; de BannerVision. De BannerVision is een uniek verlichtingsarmatuur welke op de voetplaat van de vlaggenmasten wordt gemonteerd. Door de ronde vorm en de CREE LEDS is uw vlag of banier op elk moment van de dag verlicht. Waar de wind ook vandaan komt en hoe hoog uw vlaggenmast ook is.

Wij willen op deze manier de aanwezige relaties nogmaals bedanken voor de gezellige avond en de enthousiaste reacties op de BannerVision.

Meer informatie over vlaggenmast verlichting vindt u onder verlichting of maak een afspraak via info@limeta.nl.