Een van diensten van Limeta is het plaatsen van vlaggenmasten en monteren van outdoor signing. Een professionele technische buitendienst verzorgt snel en deskundig de plaatsing en montage. Hieronder verstaan we het ingraven van funderingen maar ook gevelmontage en plaatsing met chemische ankers.

Vijf jaar garantie

Als enige in de markt geven wij 5 jaar garantie op de plaatsing. Waarom? Omdat we zeker weten dat de kwaliteit van de mast en de kennis van de mensen zo hoog is dat uw mast veilig en recht blijft staan. Veiligheid en kwaliteit gegarandeerd dus!

Het gemak van prefab vlaggenmasten

De plaatsing realiseren wij middels onze prefabplaatsingsmethode. De kant-en-klare constructie wordt direct in de grond geplaatst, waardoor de fase van het storten van beton in het werk wordt overgeslagen. Dit betekent dat niet meer gewacht hoeft te worden tot het beton gehard is, maar dat de vlaggenmast direct geplaatst kan worden, zodat dezelfde dag uw reclamebanier al vrolijk in de wind wappert.

Vlaggenmasten eenvoudig zelf plaatsen

Voor het geval dat u zelf wilt plaatsen worden uitgebreide plaatsings- en bedieningsvoorschriften van de Windswinger en de Windswinger Pro meegeleverd met de masten. Wilt u deze van tevoren al in bezit hebben dan sturen wij u deze natuurlijk zo spoedig mogelijk toe.