Blijf op de hoogte van Limeta

BannerVision voor het eerst gemonteerd bij McDonald’s Nijkerk

Verlichite vlaggenmast

vrijdag 6 december – Vandaag is de eerste BannerVision geplaatst. McDonald’s Nijkerk is de gelukkige die op de drie masten een verlichtingsarmatuur geplaatst heeft gekregen. Hierdoor zijn de banieren vanaf heden altijd zichtbaar.

Op de McDienstendag is het McDonald’s restaurant Nijkerk als winnaar uit de bus gekomen voor de BannerVision Experience. Zij mogen 3 maanden lang gebruik maken van dit unieke verlichtingsarmatuur voor vlaggenmasten.

Een restaurant als McDonald’s, met langere openingstijden, wil graag ook in deze donkere dagen goed opvallen en herkenbaar zijn voor publiek en passanten. Met de BannerVision is de reclameboodschap ook in het donker zichtbaar.

De BannerVision is uniek verlichtingsarmatuur dat rondom de vlaggenmast bevestigd wordt. Hierdoor is de banier op elk moment van de dag zichtbaar. Door 12 krachtige Cree LED’s is de banier op een verantwoorde en energiezuinig manier dag en nacht zichtbaar. Door het zware aluminium armatuur is diefstal en vandalisme zo goed als uitgesloten.

Wilt u ook uw vlaggenmast en banier verlicht hebben neem contact op met Limeta; info@limeta.nl of 0172-613959 of kijk op https://www.limeta.nl/producten/#verlichting.