Blijf op de hoogte van Limeta

Limeta zit bij de laatste 10! VOA onderneming van het Jaar 2017

Limeta vlaggenmasten

Limeta zit bij de laatste tien geselecteerde bedrijven voor de VOA onderneming van het jaar 2017!

De VOA is de Vereniging van Ondernemingen in Alphen aan den Rijn e.o. Een van de grootste ondernemingsverenigingen in Nederland met meer dan 800 actieve ondernemingen en retailers.

Limeta is aangesloten bij de VOA en wij zijn trots dat wij uit de vele inzendingen zijn geselecteerd. De komende maand wordt duidelijk of Limeta zich bij de laatste 3 kanditaten mag voegen.

De jury brengt verspreid over een aantal dagen bedrijfsbezoeken aan de geselecteerde 10 topbedrijven. Hier vindt ook de pitch door de onderneming voor de jury plaats. Na de bedrijfsbezoeken komt de jury weer bijeen voor de nabespreking van de bezoeken en het terugbrengen van het aantal kandidaten van 10 naar de uiteindelijke 3, die gaan strijden om de titel “Onderneming van het Jaar 2017”.

Op donderdag 1 december maakt de jury tijdens de VOA-netwerkborrel bekend wie deze laatste 3 kandidaten voor de titel zijn. Op de dag van de verkiezing donderdag 12 januari 2017 komt de jury bij elkaar om haar voorkeur voor één van deze 3 uit te spreken.

Meer informatie: https://voaonline.nl/nl/t/onderneming-van-het-jaar-2017/127