Blijf op de hoogte van Limeta

Verlichting Vlaggenmasten

Wilt u meer opvallen met uw pand, uw uitstraling vergroten of meer bezoekers trekken? Ook op donkere momenten? Kies dan voor het verlichten van uw vlaggenmast met de BannerVision vlaggenverlichting zodat u 24/7 zichtbaar bent. Wij leggen u graag uit wat de BannerVision is en hoe deze eruit ziet.

Altijd goed verlicht

Wat is de BannerVision? Het is een verlichtingssysteem om vlaggen en banieren mee uit te lichten. Door het ontwerp van de armaturen, is uw banier of vlag altijd goed verlicht. Het maakt hierbij niet uit welke kant de vlag opwaait omdat de BannerVision rond is en om de mast wordt geplaatst.

Maximale licht-opbrengst, minimaal energieverbruik

De BannerVision maakt gebruik van LED-verlichting en is zeer zuinig met energie terwijl de lichtopbrengst uitstekend is. Al bij schemer ontstaat de meerwaarde van de BannerVision.

Geschikt voor roterende en bestaande masten

Een roterende aluminium mast zorgt voor een langere levensduur van banieren en vlaggen. In Nederland zijn daarom de meeste masten roterend. De BannerVision is – uitermate – geschikt voor deze roterende masten en natuurlijk ook voor uw bestaande masten.

Hoe ziet de BannerVision eruit?

De BannerVision is een rond armatuur met verschillende LED-lichtpunten. De verlichting kan worden aangebracht met een beschermbeugel. Deze beugel zorgt ervoor dat de mast niet kan worden aangereden. In de onderstaande video brengen we de BannerVision in beeld.

Wilt u weten hoe u uw zichtbaarheid kunt vergroten?

Neem dan contact met ons op voor een advies of een artist impression van uw pand met verlichte vlaggenmasten, of bekijk onze pagina over vlaggenmast verlichting.

Offerte

Wilt weten wat het kost om uw zichtbaarheid te vergroten? Vraag dan een offerte bij ons aan!