Blijf op de hoogte van Limeta

Vastgoed ontwikkelen? Pand bouwen? Regel dit tijdig:

De ontwikkeling van vastgoed is complexe materie. Opdrachtgevers, bouwbedrijven en architecten zijn echter gewend aan de veelheid aan regels, aandachtspunten en het werken met een bestek.

Tijdig inschakelen

De kans dat de uitermate belangrijke zichtbaarheid van een pand uit het oog wordt verloren, lijkt klein. Toch wordt Limeta in een vroeg stadium door een aantal vastgoedontwikkelaars betrokken bij projecten om een goede zichtbaarheid voor het pand, of diens gebruiker na oplevering te kunnen garanderen.

Reden om Limeta in te schakelen

Aluminium vlaggenmasten met mooie strakke banieren zorgen nu eenmaal voor een betere zichtbaarheid, vindbaarheid, uitstraling of aanloop. Redenen genoeg in ieder geval om vlaggenmasten te willen plaatsen. En om deze redenen zou u Limeta tijdig moeten inschakelen:

Vergunning

Afhankelijk van waar de masten worden geplaatst, kan het nodig zijn om een vergunning aan te vragen. Om te voorkomen dat de vergunning niet wordt toegekend, of niet tijdig klaar is, kan Limeta tijdig en op de juiste manier de aanvraag begeleiden.

Invloed op de bouw

Waar de masten worden geplaatst, kan veel uitmaken. Ofschoon een mast niet veel vloeroppervlakte nodig heeft, is het wel zaak dat men er goed bij kan om de vlaggen te hijsen en te wisselen. Hiermee moet dus rekening worden gehouden in het ontwerp en de bouw. Dit geldt ook voor wanneer masten bij parkeervakken staan. Het kan dan namelijk verstandig zijn om een aanrijbeveiliging met speciale beugels toe te passen. Wat ook erg plezierig is, wanneer eenmaal een pand is opgeleverd, dat er geen electra meer aangelegd hoeft te worden, en de straat niet meer open hoeft om kabels te graven. De meeste vlaggenmasten worden namelijk voorzien van verlichting voor 24/7 zichtbaarheid.

Limeta zorgt ervoor dat over deze zaken wordt nagedacht.

Gemak & tijdswinst

Wanneer u als ontwikkelaar meerdere projecten hebt, is het fijn wanneer u de opdracht om zorg te dragen voor een goede zichtbaarheid van de panden bij Limeta neer te leggen. Limeta kan dan al vanaf het punt dat dat artist impressions worden gemaakt, adviseren over wat mogelijk is, en met alle partijen schakelen om te zorgen dat vlaggen of vlaggenmasten na de oplevering geen hoofdbrekens en verloren tijd oplevert.

Meer weten?

Bent u momenteel bezig met vastgoedontwikkeling en wilt weten hoe wij u kunnen ontzorgen? Neem dan nu contact met ons op.