Blijf op de hoogte van Limeta

Vlaggenmasten op terras Jaz Hotel Amsterdam

Vlaggenmasten Jaz Hotel

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Jaz hotel ligt tegenover de Amsterdam Arena in Amsterdam. Op deze zichtlocatie zijn vlaggenmasten een krachtig middel om de uitstraling te verbeteren. Bij het plaatsen van vlaggenmasten werken wij in de meeste gevallen met prefab betonfundaties die worden ingegraven. Bij deze plaatsing van de masten is er gebruik gemaakt van stelconplaten en deze zijn ingelegd in het dakterras. Wij hebben vaker bijzondere aanvragen en zien het altijd als een uitdaging een goede oplossing te bieden. Door kundig en creatief te zijn hebben wij ook de wens van deze klant kunnen realiseren!

 

Bij het Jaz Hotel zijn de Windswinger Pro masten geplaatst. Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van vlaggenmasten.

“We zijn erg tevreden! Makkelijke mast in gebruik en hij ziet er gewoon strak uit!”

N. Verleun Jaz Amsterdam

 

 

Jaz Amsterdam

Indien u naar de Ziggo dome of een bijzondere avond heeft bij de Arena dan is het Jaz Hotel een bijzondere locatie om te eten, slapen, te sporten of om te vergaderen.
Het Jaz hotel is een mix van music, food & art. Meer weten? Klik hier.

 

Wilt u meer informatie over het plaatsen van vlaggenmasten?

Onze accountmanager geeft u graag een vrijblijvend advies hoe de onderneming de zichtbaarheid kan verbeteren door gebruik te maken van aluminium vlaggenmasten.