Blijf op de hoogte van Limeta

Waarom Goedhart kiest voor het Limeta Onderhoudsplan

vlaggenmast onderdelen onderhoud

Goedhart is een familiebedrijf uit Alphen aan den Rijn met een vestiging onder eigen vlag en 17 vestigingen van de formules Gamma en Karwei. Ze geloven sterk in dat het belangrijk is dat mensen dingen doen waar ze plezier in hebben en waar ze goed in zijn.

De vestigingen moeten uiteraard zichtbaar en vindbaar zijn en hier ligt de oorsprong van de samenwerking met Limeta. Limeta is bij Goedhart hofleverancier van masten en vlaggen én wij verzorgen hierop ook onderhoud. Bij de 18 vestigingen staan in totaal ruim 50 masten. Wij vroegen Facilitair Manager Martijn Simmer naar zijn beweegredenen om te kiezen voor het Limeta Onderhoudsplan.

U heeft een organisatie die zich voor een groot gedeelte toelegt op klussen, onderhoud en verbouwen. Wat is de reden dat u het onderhoud aan uw vlaggenmasten uitbesteedt aan Limeta?

“Het klopt dat wij in de regio een van de grootste bedrijven zijn in het leveren van materialen voor onderhoud en klussen. Het onderhoud aan masten is echter specialistisch werk en waarvoor specifieke onderdelen nodig zijn. Daarbij is het met 18 vestigingen lastig om goed zicht te houden op de staat van alle masten, en scheelt het mij een hoop tijd als een partij als Limeta dat voor haar rekening neemt.”

Welke overwegingen heeft u gehad om service / onderhoud uit te besteden?
“Als organisatie wil je natuurlijk goed en representatief voor de dag komen. Onze winkels zien er van binnen super uit, dus dan moet de uitstraling buiten ook goed zijn. De vlaggen en masten horen hier ook bij. De vlaggen moeten niet versleten zijn en de masten moeten schoon en werkend zijn. Om dit voor alle masten bij te houden is lastig. Natuurlijk kost het onderhoud ook geld. De afweging die je kunt maken is hoeveel het je organisatie schaadt als je dit onderdeel op zijn beloop laat. Bij ons is de keuze gevallen op het uitbesteden van onderhoud. Limeta kennen we daarbij als partij, en we werken hier prima mee samen.”

Wanneer zou u andere bedrijven adviseren ook na te denken over het uitbesteden van onderhoud / service aan (aluminium)vlaggenmasten?

“Wanneer het hebben van een nette, representatieve uitstraling belangrijk is, kan het al interessant zijn om het onderhoud aan vlaggen en masten uit te besteden aan Limeta. Op het moment dat je meerdere vestigingen hebt, is het zeker een aanrader.  Het is namelijk gemakkelijk om het overzicht kwijt te raken.”

Ook meer weten over onderhoud?

Neem dan contact met ons op voor advies of een offerte!