Blijf op de hoogte van Limeta

Limeta bij laatste 10 TOP-bedrijven Verkiezing Onderneming van het Jaar 2017

Limeta top bedrijf

Limeta vlaggenmasten bij laatste tien TOP-bedrijven voor de Verkiezing Onderneming van het Jaar 2017 in Alphen aan den Rijn. Een deskundige jury heeft zich gebogen over de nominaties en heeft de volgende tien bedrijven (in alfabetische volgorde) geselecteerd.

De deelnemers van deze editie zijn BROOD&KO, D&K Autoglas, Dakdekkersbedrijf Kewodak B.V., Eskens Groep b.v., Hoogeveen Plants B.V., Limeta bv, Motorkledingcenter B.V. (MKC), Plantentuin Esveld (V.O.F. C. Esveld), Pursue Personal Training en VMD KOSTER Groep B.V.

Deze bedrijven kregen vorige week het predicaat ‘VOA TOP-bedrijf’. De tien bedrijven profileren zich sterk in hun markt en vallen op door het gevoerde financiële beleid, personeelszaken, teambuilding, educatie, marketing en toekomstplannen. Bij de beoordeling van de bedrijven is ook gekeken naar criteria als cliëntgerichtheid, de financiële stand van zaken en groeiperspectieven.

Tijdens de VOA-borrel op donderdag 1 december maakt de jury de top drie bekend. Na korte presentaties en vraaggesprekken met de genomineerden, kiest de hele zaal op 12 januari 2017, door middel van een digitale stemming, de uiteindelijke winnaar. Vorig jaar werd de titel in de wacht gesleept door Aannemingsbedrijf Van Mil.

Bekijk hier het hele artikel.