Limeta: buitengewoon zichtbaar

Verhoog de attentiewaarde van uw pand met banier- en vlaggenmasten. Ook in het donker! Al 75 jaar lopen wij voorop in banier- en vlaggenmasten, vlaggen en verlichting. We maken zeer robuuste, makkelijk te bedienen masten van duurzame materialen die op maatschappelijk verantwoorde wijze worden gemaakt. Als marktleider zorgen we tevens voor aanleg, onderhoud, garantie, én wij regelen uw vergunningen. Vlaggenmasten bestellen? Al 75 jaar de beste keus.

banier-vlag-mast

Vlaggenmast voor banieren

Vlaggenmast voor vlaggen

Mastverlichting-vlaggenmast

Mastverlichting

Vlaggen en banieren

75 jaar toonaangevend

Limeta is ruim 75 jaar toonaangevend in vlaggenmasten en verlichting. We leveren tevens vlaggen, banieren en accessoires. We zijn marktleider in Nederland in vlaggenmasten. Deze worden gemaakt door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Wij vinden het buitengewoon belangrijk om deze mensen een baan te bieden in onze eigen productiefaciliteit in Nederland. Hiernaast zijn innovatie en kwaliteit belangrijk. We werken met hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. Uiteraard helpen wij ook bij het regelen van vergunningen en het plaatsen en onderhouden van masten.

Vlaggenmasten bestellen?
Al 75 jaar de beste keus.!

Meer informatie?

Bij Limeta kiest u zelf hoe u uw producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Komt u er niet uit? Of heeft u advies nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer:
0594 – 587650

E-mailadres:
info@limeta.nl