WindSwinger Vision

Vlaggenmast verlichting

WindSwinger Vision

Deze aluminium vlaggenmast is speciaal door Limeta ontwikkeld voor banieren, maar daarnaast ook geschikt voor traditionele vlaggen. Door de door Limeta ontwikkelde Bannervision verlichting bij de voet is deze ook altijd zichtbaar in het donker.

De Windswinger Vision is de meest geavanceerde mast ter wereld. Limeta is de uitvinder van deze aluminium verlichte vlaggenmast. Speciaal ontworpen voor banieren en geproduceerd om uw boodschap altijd in beeld te brengen, ook als het donker is.

De vlaggenmasten kennen een elegant en conisch design in eigentijds aluminium met krachtige energiezuinige LED verlichting bij de voet. De gehele mastconstructie draait om zijn eigen as, dus uw banier of vlag draait nooit om de mast en gaat dus langer mee. De banier-uithouder in de top van de mast zorgt ervoor dat uw logo ook bij windstilte perfect leesbaar is.

De compleet roterende aluminium vlaggenmast WindSwinger Vision is vanaf de begane grond te bedienen zonder de mast te hoeven kantelen. De banieren kunnen eenvoudig aan de vlaggenmast aangebracht en gehesen worden, zo bespaart u veel tijd en moeite.

Door het unieke railprofiel kan de vlag netjes bevestigd worden zonder gebruik van storende gewichten en ringen.

De mast is ook geschikt voor plaatsen waar voor het kantelen van de vlaggenmast geen ruimte is. De Windswinger vlaggenmast is ook geschikt voor gewone vlaggen.

Voordelen

  • 24/7 zichtbaar ook in het donker
  • Beweging en verlichting valt 3 x zoveel op
  • Vergunningsvrije manier van reclameverlichting
  • Investeringsaftrek van 11%
  • Volledig draaibaar; Vlag kan niet om mast waaien
  • Hijsbare banierhouder, dus makkelijk in de bediening
  • Eenvoudige vlagwissel
  • Onderhoudsarm en energiezuinig

Limeta levert deze aluminium vlaggenmast al vanaf € 1.769,-. De exacte prijs is afhankelijk van uw wensen qua hoogte, montage en onderhoud.

v.a. € 1.826,-

Vraag hier uw offerte aanAdvies nodig? Maak een afspraakDownload brochure mast Download brochure verlichting