Limeta is verhuisd!

 

We zijn verhuisd!

Limeta is per 3 september verhuisd naar een prachtig kantoor in Bodegraven. Ons nieuwe adres is:

Engelandweg 3
2411 NS Bodegraven

Vlaggen Limeta Verhuisd

Na 40 jaar hebben wij ons kantoor aan de Dammekant verruild voor een ruimer kantoor aan de Engelandweg in Bodegraven. Hiermee hebben wij na de oprichting in 1947 en verschillende verhuizingen, wederom een belangrijke stap gezet. Ooit gestart in het centrum van Utrecht en verhuisd naar IJsselstein en Nieuwkoop, zijn we geland in Bodegraven.

Uitstekende bereikbaarheid

Bodegraven is centraal gelegen én heeft een uitstekende bereikbaarheid waardoor we vlot bij onze klanten zijn. Met klanten in heel Nederland is de keuze om in Bodegraven te blijven voor ons dus heel logisch.

Masten buiten, showroom binnen

Door onze nieuwe locatie hebben we de mogelijkheid om vlaggenmasten, vlaggen, banieren, verlichting, aanrijbeveiliging en andere innovatieve oplossingen te laten zien. Dit kan zowel buiten, waar wij diverse vlaggen en masten hebben opgesteld, als in onze showroom.

Welkom

U bent als relatie natuurlijk van harte welkom op ons kantoor/showroom om een kijkje te nemen! Maakt u hiervoor gerust een afspraak met ons.

Gegroeid

Wij zijn de afgelopen jaren gegroeid, waardoor wij niet meer in het kantoor aan de Dammekant pasten. Het was voor ons wel een stap om te nemen. Dit temeer omdat het kantoor grenst aan het woonhuis van de oprichter J. van der Weijden, de uitvinder van de baniermast.

Makkelijk overleggen/ vergaderen

De nieuwe locatie is ruimer van opzet en heeft een ruime spreekkamer en showroom waardoor het makkelijker is om ons te bezoeken.